MEGKÖNNYÍTJÜK VÁLLALKOZÁSA MŰKÖDÉSÉT

Szolgáltatásunk akár újonnan induló, akár meglévő vállalkozások számára elérhető.

4+1 ÉRV A BLENDED MELLETT

A La Marzocco Magyarország-gal való együttműködésünknek hála most hozzájuthat világszínvonalú kávégépekhez, beüzemeléssel, gyártói garanciával, márkaszervízzel. Mi pedig garantáljuk a kedvező piaci árat.

A megrendeléseket Magyarország teljes területén 1-3 munkanapon belül teljesítjük. Azonban ütemezheti is a rendelését, így pontosan azon a napon fog megérkezni a kávérendelése amikorra kéri.

Az eszközök beszerzése sok esetben egy időigényes és idegőrlő folyamat lehet, ezt mi elvégeztük partnereink helyett. A zárt üzleti oldalunkon minden eszközt megtalál.

Felületünket az egyszerű, átlátható működési forma ihlette. Az üzleti platformunkon kezelheti a beszerzéseit, szükség esetén módosíthatja azokat így az Ön kezében van az irányítás.

Többéves tapasztalatunknak hála könnyedén lépést tartunk a modern weboldal és marketing megoldásokkal, amit opcionálisan partnerinknek is biztosítani tudunk.

KIKNEK AJÁNLJUK?

KÁVÉZÓK

Igazítsa bármikor Blended üzleti tervében a kávé beszerzés mértékét az eladásaihoz.

ÉTTERMEK

Nagy teljesítményű La Marzocco kávégép és a Blended kávébabok kombinációja garantáltan maximális vendégélményt biztosít.

CUKRÁSZDÁK, FAGYIZÓK

Kisebb teljesítményű gépre és kevesebb mennyiségű kávéra van szüksége? A pontos igényfelmérés után biztosan megtaláljuk önnek az ideális tervet.

STARTUPOK

Prémium frissen főzőtt kávéval nagyban növelheti csapata morálját és termelékenységét.

NAGYOBB CÉGEK

A Blended teljeskörű szolgáltatást nyújt, amely mindennap pozitív hatást gyakorol irodájára.

Ingyenes jelentkezés és kávé kóstolás

Válassza a Blended üzleti csomagját

Töltse ki a rövid jelentkezési űrlapunkat és jelentkezzen ön is az üzleti partnereink közé még ma INGYEN!

Tekintse meg a pontos árainkat és jusson hozzá a szolgáltatásunk adta előnyökhöz, amely modernizálja és egyszerűbbé teszi a beszerzést és működtetést.