Blended kóstoló csomag

Kóstold meg a Blended kávé kínálatát kötöttségek nélkül, hogy megbizonyosodj a Blended élményről.

Ennek a csomagnak az alapterméke egy zacskó (125g) Toscana prémium Firenzei kávékeverék, amely ~8 eszpresszó mennyisége, csak 93Ft/csésze áron. Ehhez lehet hozzáadni a további keverékeinkből, így az összes termékünk kipróbálható feliratkozás nélkül otthon, a legjobb áron (kávéinkat szemes formátumban értékesítjük, opcionálisan kérheted darálva).

550Ft

 • További kávék hozzáadása:

  Add hozzá a többi kávénkat is a csomagodhoz, hogy megtudd melyik a kedvenced.

  • 1699 Ft
  • 599 Ft
  • 599 Ft
  • 599 Ft
  • 199 Ft

GYORS ÉS OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

Blended csomagodat akár már a következő munkanapon kézbesítjük az ország bármely pontjára.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Rendszerünket a legnagyobb biztonsági előírások szerint üzemeltetjük. Nekünk és partnereinknek a legfontosabb az adataid biztonsága.

MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról teljesítjük, hazai termékgaranciát vállalva minden termékünkre.

Blended Kávék

Ha szeretnél többet megtudni a kávéinkról kattints a gombra.

Gyakran ismételt kérdések

Szállítással kapcsolatos kérdések

Csak foxpost futárszolgálattal dolgozunk együtt, amelyben választható házhoz szállítás és bármely Magyarországi csomagautomatába is kérhető.

Az utánvét összegét automatáknál bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni a címzett.

Miután futár átvette a csomagot, a címzett 1-3 munkanapon belül már át is veheti azt a választott célautomatából. A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja.

Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap a kiszállítási idő.

Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, SMS-ben értesítik a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert nyitókóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Rendeléssel kapcsolatos kérdések

Webshopunkban csak bankkártyás fizetési lehetőség lehetség. A feliratkozási rendszer csak így tud zavartalanul működni.

Igen! Minden szükséges lépést elvégeztünk annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonsági tűzfallal rendelkezzünk (részeletes információkért látogass el az ‘Adatvédelmi nyilatkozat’ oldalunkra).

Egyenlőre csak szemes kávé formában értékesítünk, ennek az az oka hogy így sokkal több ideig marad meg a kávénk minősége és karaktere. Csakis a maxmiális ügyfél élmény a célunk.