Készítsd el és rendeld meg saját kávécsomagodat:

Az észak-olaszországi régiókból származó kávéinkat mindig frissen szállítjuk nektek a legjobb áron. A legdrágább 250g-os Toscana kávénk is mindössze 99Ft/csésze áron megrendelhető.

A 3 havi feliratkozási típus 5% a 6 havi pedig 7.5% kedvezményt biztosít a rendelésed összegéből.

Törlés

GYORS ÉS OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

Blended csomagodat akár már a következő munkanapon kézbesítjük az ország bármely pontjára.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Rendszerünket a legnagyobb biztonsági előírások szerint üzemeltetjük. Nekünk és partnereinknek a legfontosabb az adataid biztonsága.

Hazai webshop

A rendeléseket Magyarországról teljesítjük, hazai termékgaranciát vállalva minden termékünkre.

Blended Kávék

Ha szeretnél többet megtudni a kávéinkról kattints a gombra.

Nem tudod melyiket válaszd?

Kóstold meg bármelyik kávénkat egy-egy kis 125g-os csomag megrendelésével, amely ~8 eszpresszó lefőzéséhez elegendő.

Hogy működik?

“Most akkor hogy működik ez az egész? Ezt egyszer kell fizetni vagy többször és mit jelent ha a feliratkozok?” Ha ilyen és ehhez hasonló kérdések merültek fel benned, kattints az alábbi gombra.

Ajánlott eszközök a feliratkozáshoz:

Gyakran ismételt kérdések

Szállítással kapcsolatos kérdések

Csak foxpost futárszolgálattal dolgozunk együtt, amelyben választható házhoz szállítás és bármely Magyarországi csomagautomatába is kérhető.

Az utánvét összegét automatáknál bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni a címzett.

Miután futár átvette a csomagot, a címzett 1-3 munkanapon belül már át is veheti azt a választott célautomatából. A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja.

Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap a kiszállítási idő.

Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, SMS-ben értesítik a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert nyitókóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Rendeléssel kapcsolatos kérdések

Webshopunkban csak bankkártyás fizetési lehetőség lehetség. A feliratkozási rendszer csak így tud zavartalanul működni.

Igen! Minden szükséges lépést elvégeztünk annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonsági tűzfallal rendelkezzünk (részeletes információkért látogass el az ‘Adatvédelmi nyilatkozat’ oldalunkra).

Egyenlőre csak szemes kávé formában értékesítünk, ennek az az oka hogy így sokkal több ideig marad meg a kávénk minősége és karaktere. Csakis a maxmiális ügyfél élmény a célunk.