1. Befektetés a jövőbe

A La Marzocco Magyarország-gal való együttműködésünknek hála, most hozzájuthat világszínvonalú kávégépekhez, beüzemeléssel, gyártói garanciával, márkaszervízzel. Mi pedig garantáljuk a kedvező piaci árat.

2. Rugalmas kooperáció

Az együttműködésünk során nem szabunk szigorú limiteket, már minimum 3kg kávé rendelést is teljesítünk, a szállítás hetente és kéthetente zajlik. Így pontosan igazodhat a heti/havi fogyasztáshoz, maximalizálva flexibilitást.

3. Gyors és pontos szállítás

A megrendeléseket Magyarország teljes területén 1-3 munkanapon belül teljesítjük. Azonban ütemezheti is a rendelését, így pontosan azon a napon fog megérkezni a kávérendelése amikorra kéri.

4. Mindent egy helyről

Az eszközök beszerzése sok esetben egy időigényes és idegőrlő folyamat lehet, ezt mi elvégeztük partnereink helyett. A zárt üzleti oldalunkon minden eszközt megtalál.

5. Beszerzés kezelése, akár mobilról

Felületünket az egyszerű, átlátható működési forma ihlette. Az üzleti platformunkon kezelheti a beszerzéseit, szükség esetén módosíthatja azokat így az ön kezében van az irányítás.

MEGKÖNNYÍTJÜK VÁLLALKOZÁSA MŰKÖDÉSÉT

Szolgáltatásunk akár újonnan induló, akár meglévő vállalkozások számára elérhető. Nagyker áron, egy helyen minden beszerezhető üzleti partnereinknek.