Hogy működik?

A Blended egy teljes értékű szolgáltatást biztosít minden feliratkozójának. A következő pontokban áttekintheted a folyamatainkat és a szolgáltatásunk pontos működését.

A feliratkozás típusai:

Alapvetően három feliratkozási típust alkalmazunk:

  • Havi feliratkozás: Válassz egy Blended kávé típust, ezután azt hogy milyen mennyiségben szeretnéd ezt megkapni. Ezután mint egy normál webshopos rendelés esetében a pénztár oldalon kifizetheted a csomagod összegét. A rendelésedet teljesítjük, ezután az első rendelésedtől számított 1 hónappal később egy automata email értesítőt kapsz amiben meghosszabíthatod a feliratkozásodat újabb egy hónappal.
  • 3 havi/6 havi feliratkozás: Ugyanúgy működik mint a havi, kivéve, azt hogy nem havonta hanem 3/6 havonta fogunk kiküldeni email értesítést a feliratkozás megújításról. Tehát nem kell minden hónapban újra feljönni az oldalra és újra kiválasztani, amit szeretnél, csak egy fizetési linkre kell rákattintani a levélben, bankkártyával kifizetni a rendelést és folytatódik a feliratkozás.

Havi mennyiség:

Válaszd ki a havonta szállítandó mennyiséget. Ennél az opciónál segítséget is kapsz, hogy egy adott mennyiségből hány presszót tudsz készíteni.

Így könnyen ki tudod számolni, hogy mi az ideális havi mennyiség a fogyasztásodhoz mérten.

Egyéb kedvezmények:

A havi feliratkozási opcióhoz képest a 3 havi 5% a 6 havi feliratkozás pedig további 7.5% kedvezményt biztosít a megrendelni kívánt kávé árából. Ehhez még hozzájöhetnek az egyéb időközi kedvezményeink is, ezért érdemes figyelni a közösségi média oldalainkat, ahová mindig megosztjuk erről az információkat.

Keverék kiválasztása:

A négy sztenderd keverék típusaink közül válaszd ki azt, amelyik a legközelebb áll az ízlésedhez. Érdemes feliratkozás előtt megkóstolni a kávékat kedvezményes áron. Erről további információkat találsz jobboldalt felül a ‘Kóstolás’ menüpont alatti oldalunkon.

Szállítás:

A feliratkozásod kezdete az első megrendelésed dátuma, ekkor kimegy neked az első megrendelésed, ezután minden rákövetkező 1 hónapra szállítjuk neked újra a következő csomagodat.

Gyakran ismételt kérdések

Szállítással kapcsolatos kérdések

Csak foxpost futárszolgálattal dolgozunk együtt, amelyben választható házhoz szállítás és bármely Magyarországi csomagautomatába is kérhető.

Az utánvét összegét automatáknál bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni a címzett.

Miután futár átvette a csomagot, a címzett 1-3 munkanapon belül már át is veheti azt a választott célautomatából. A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja.

Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap a kiszállítási idő.

Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, SMS-ben értesítik a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert nyitókóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Rendeléssel kapcsolatos kérdések

Webshopunkban csak bankkártya használatával lehet a fizetést végrehajtani. A feliratkozási rendszer csak így tud zavartalanul működni.

Igen! Minden szükséges lépést elvégeztünk annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb tűzfallal rendelkezzünk (részletes információkért látogass el az ‘Adatvédelmi nyilatkozat’ oldalunkra).

A hosszútávú opció egy bizalmi és kényelmi szolgáltatás is egyben. Célja, hogy állandó partneri viszony legyen közöttünk, melyet mi jelentős kedvezményekkel honorálunk.