Blended kávék

A Blended keverékek több afrikai és közép-, dél-amerikai egzotikus kávéfajta egyesítéséből jönnek létre, amelyek garantálják a kiváló kávéélményt.

Amit érdemes tudni

Egy észak-olaszországi kávépörkölő üzemmel vagyunk kapcsolatban, akik Veneto tartományban készítik kávéinkat, ez a cég nem csak helyieknek értékesít, de a világ számos országában is jelen vannak. Biztonságos, ellenőrzött körülmények között pörkölik kávéinkat, ezután frissen szállítjuk a Blended klub tagjainak.

Kávéink:

ÚJ!

TOSCANA

50% Arabica 50% Robusta

Egyesíti a brazil arabica édességét a távol-keleti robusta intenzitásával és texturájával; ideális eszpresszóhoz és tejes italokhoz egyaránt.

Feldolgozás: Természetes

Gyártó: Mokaflor S.r.l. , Firenze

Származás:

Brazília
Uganda

GUARDALAVACA

90% Arabica 10% Robusta

Ez egy speciális keverékünk, amely testes mégis lágy, kissé gyümölcsös ízhatásának köszönhetően kiváló espresso kávé készíthető belőle; azonban tejjel készített italokhoz is jól passzol.

Feldolgozás: Természetes

Gyártó: Venetico S.r.l., Padova

Származás:

Etiópia
Brazília

VARADERO

80% Arabica 20% Robusta

Intenzív, enyhe csokoládés ízhatással és karakteres aromával rendelkező keverék, amely a legkiválóbb Arabica és Robusta babok fúziójából jött létre.

Feldolgozás: Természetes

Gyártó: Venetico S.r.l., Padova

Származás:

Kenya
Guatemala

AZTIÁN

75% Arabica 25% Robusta

Az ízvilága kissé gyümölcsös, fűszeres hatású. Kiegyensúlyozott savasságú, testes főzetet ad és édes, kellemes, hosszantartó utóízt hagy maga után.

Feldolgozás: Természetes

Gyártó: Venetico S.r.l., Padova

Származás:

Kongó
Jamaika

Tetszik.. Mit tegyek?

Ha megtetszett a kínálatunk rendeld meg a kóstoló csomagunkat, hogy kipróbálhasd otthon is a keverékeinket most csak 599 Ft-ért, vagy hozd létre egyedi Blended csomagodat, amit hónapról- hónapra szállítunk neked.